Älg och blodmjöl !!

1. aug, 2015

Älg och blodmjöl !!

Sitter på trappan  och gonar mig i sista solstrålarna på kvällskvisten ! Då får jag besök av Hälge! Han hoppar käckt över staketet som om jag inte fanns 5 meter från honom! Han blev förvisso lika rädd som mig, när vi såg varandra i ögonen! Hälge har nog inte glömt alla härligt jästa äpplen

som låg bakom boa förra året! Kanske han tänkt sig ett lite lördagsrus ? Älgar är jag lite rädd för, så han behöver inte hälsa på igen🤪

Har också vattnat alla blommande växter med en goja på blodmjöl och vatten! Hade glömt att hundar tycker detta är supergott ! Vitskäggiga damer är nu brunssvarta av en blandning av jord och blodmjöl!!! Nu får jag allt tvätta av damerna lite!

Imorgon åker jag hem till Göteborg och ska nu vårda mitt eget hem som kommit lite i skymundan när jag varit här i Onsala så mycket ! En större renovering är på gång men tror jag skjuter upp den till våren ! Nya matsalsstolar är på inngående och denna gång kan Rosa inte tugga sönder benen, dem är nämligen av aluminium :) Lite flärd får man allt ha trosts alla hundar! Alla damer inkl dem som ev. är dräktiga är oförskämt pigga och älskar att "spela" fotboll!

Bägge tjockisarna (Isa o Rosa )har gått ner rejält men det är svårt att motstå hungriga hundögon!

 På bilden Rosa och Isa ❤

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan