8 månader

14. jan, 2015

8 månader

Tänk vad tiden går fort! Imorgon fyller Rosa med syskon 8  månader ! Grattis alla smågryn❤Kanske tovåldern och spökåldern börjat  🤪  Håll ut,det går över snart :)

Valpar är som barn och måste testa gränser..går det så går det!!! Fostran är ALLTID en färskvara

och det gäller att jobba lite varje dag med vovvarna! Tycker själv,  jag allt är lite slapp med det ibland!

Rosa är en mycket glad och busig hund! Ute med andra hundar, som hon inte känner, ja då gäller det att gömma sig bakom mattes byxben en liten stund :) Tycker det är underbart att Rosa inte rusar fram till kreti o pleti! Det och inkallning är vår prioritet! Begär inte att Rosa vid 8 månader ska vara utställningsproffs men hon får gärna bli ett  i framtiden !

Har lite svårt att hålla tassar rena o torra nu i detta väder! Skyller på att jag har fyra hundar 🤭

Här pudras det med potatismjöl högt o lågt, så man kan tro att Lutzen dimma är över oss! Har använt detta sedan 70-talet på mina Settrar,  som på sommaren lätt fick fuktexem vid ljumskarna! Det funkar mycket bra!

Är lite sugen på utställning igen och har hittat en liten sådan i slutet av februari! Tänk att det kan vara så kul att kuta omkring i en ring för allmän beskådan och kanske få beröm för sin fina hund!

Bilden på Rosa idag!

Märk väl..hon är alldeles nybadad och nykammad där! Efter fem minuter tar jag gärna inte kort på denna huligan :)

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan