Mattor är gott!

9. dec, 2014

Mattor är gott!

Nu är alla löpdamer symtomfria! Är så tacksam att dem löper ganska så samtidigt! Det blir ca en månad då, med strikt koppeltvång!

Idag har varit i skogen och alla fick givetvis vara lösa! Luna är en lurifax och kan lätt få upp ett spår och stänger öronen när jag kallar...lilla dårfink! Rosa försöker få igång Isa till tjurrusning mellan blåbärdriset men se det går inte! Tror dock  mer o mer ändå, att Isa ej är dräktig! Helt säker är jag inte än! Lite väntan till...pust:) Annars händer det inte mycket mer just nu!

Idag lyckades Rosa få upp en tråd i min finaste matta🤪Rullade snabbt ihop den igen och får se om jag kan laga den! Oftast är det mycket dyrbart med valp, om man är som mig...oförsiktig! Får väl pynta upp hemmet med lite mattor till Julhelgen och hoppas vi är fler som kan ha ögon på hulliganen då!

På bilden Rosa som gav mig onda ögat när hon blev utskälld❤

 

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan