Ringträning

29. okt, 2014

Ringträning

Nu har vi varit på ringtränig och det gick ganska bra!Det är det där med "dammsugning" bara! Vi sprang på konstgjort gräs. där en o annan godbit tappats! Det måsta man man ju bara nosa på...tycker Rosa! Hon är ju inte så gammal än, så jag kräver inte så mycket!

Det var tolv härliga Havanaiser med, så härligt att se dem, när vi fick släppa loss dem efter träningen! Är lika fascinerad av deras fart varje gång man ser dem springa och inget bråk alls mellan dem! Bara bus o skjoj:)

Det börjar närma sig Malmö Valp och Isas löp! Hoppas nu inte dessa aktiviteter krockar! Isa ska ju till Danmark och vi har ca 48 timmar på oss efter ägglossningen, då  hon är i sin bästa parningstid! Inte helt lätt att pricka rätt!

Framtänderna är på plats, men en rysare just nu....två hörntänder vill inte lossna och de permanenta tänderna är en bra bit på väg! Det blir många märgben, kycklingvingar och dragkamper nu , till Rosas förtjusning! Vill helst inte söva henne hos veterinär för att dra sina tänder! Vi kämpar på tills tänderna vuxit fram helt! Sedan får vi se:)

Vi har det blåsigt och blött där jag bor och Rosas vita skägg är inte vitt längre🤪Letar efter mirakelkurer och har provat galltvål,schampo,potatismjöl osv! Men det är som lerfläckar på barnens kläder, sitter envist kvar! Blir så trött på all reklam som lovar o lovar och dyrt blir det att prova sig fram!

Vi hörs snart!

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan