Varberg

11. aug, 2014

Varberg

Då var det måndag..igen!Det regnar skönt och kanske det blir lite åska:)

Igår fick vi med oss yngste sonen "Kors i taket" till Varberg!Med oss var naturligtvis alla vovvana!

Husse hade gjort picnick till oss! Hade kanske varit svårt med fyra hundar på ett cafe? picnicken intogs högt uppe på berget med utsikt över havet och ett o annat får sprang omkring där!! På tal om får, så har jag klippt Lilly nu🤪 och hon liknar verkligen ett får! Hon hade väldigt mycket tovor på benen, eftersom jag inte skött hennes päls riktigt denna sommar! Hade nog lite för mycket att göra! Slarviga mig!! Kommer ALDRIG klippa henne så mer..usch så hon ser ut!!! Husse vill knappt gå ut med henne:( Lilly slapp dock en smärtsam tovutredning och det tycker jag hon var värd efter sin stora kull!! Kammar/borstar man lite varje dag,så filtar tovorna inte ihop sig och då är dem lättare att reda ut!

Kära Luna skiftar färg nu!Det kan Havanaiser göra:) Tror hon blir silvergrå och vit i framtiden..spännande! Vi får se!

Två svenska juniorhavanaiser tog hem titlarna i Helsingfors!Inte dåligt bland alla dessa Havanaiser som var anmälda  STORT GRATTIS till dem!!! Tror Sverige har väldigt fina Havanaise!

Glöm inte vaccinationen!!!

Vi hörs!

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan