Stadsvandring

9. aug, 2014

Stadsvandring

Idag har vi provat på att  lunka  i centrum och det gick bra! Rosa tycker t o m det är spännande med andra hundar nu!Kanske inte dem riktigt stora! Hon är nu mycket aktiv/matglad  och busig tjej ! Kan bero på mammaLilly som tror hon är valp igen och busar hela dagen med sin dotter!Sedan har hon supersnälla Isa som ställer upp som lektant! Som tack för det har Rosa naggat av hennes päls på ryggen🤪men det växer ut igen! Kära Luna har hämtat sig efter sina valpar och är matglad och busig igen:) Hennes päls påminner dock om en getpäls men det växer snart ut fin päls igen! Så allt är frid och fröjd här och jag har gått ner 6 hela kg sedan maj ochjag har INTE bantat😀Det är tack vare att hundarna ger mig mycket spring i benen! Borde ha flera kullar om året!!

Här en bild från Rosas promenad och hon fick självtorka ute på vår stadsvandring! Resultatet blev en mycket fin punkfrissa:))

Ha det så bra med småglinen och hoppas dem alla mår finfint!

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan