Skörd och slaggprodukter

29. jul, 2014

Skörd och slaggprodukter

Några av av valparna har haft problem med magen! Rosa var också lite kletig av sig:)Nu äter hon färskfoder Vom og Hundemat valp + lite vom o nöt från de vuxna hundarnas Sund Hundmat Bas!

Hon bajsar mycket mindre  och det är fasta  fina korvar 🙂 Kanske Acana inte var bra för oss eller så har lilla valpmagen ställt in sig ordentligt nu! Jag har färskfoder till alla hundarna och Rosa tyckte inte det var så kul med att äta sina små kulor då färskfodret luktade så "gott"🤪

Tog en promenad  denna morgon kl 0600 till min stadsodling   och skördade mangold,piplök och presilja! Lyxigt och nyttigt ! Växtkraften är enorm i detta medelhavsväder! Tyvärr sätter den också sina spår i träden som redan fäller löv:( det är alltid för o nackdelar med allt! Någon fin höst blir det nog inte efter denna fina sommar!

Ha det så skönt i värmen!

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan