Så var det bara en kvar

18. jul, 2014

Så var det bara en kvar

Idag  flyttar Nikki och Leo hem :( Är ändå så glad över  att dem hittat så fina familjer!Leo blir kvar i Göteborg och får somarlov i Österlen! Inte långt från där jag brukar vara i Österlen 🙂Ser nog Leo traskande på stranden vid Haväng kanske i framtiden! Lila Nikki flyttar till Viken i Skåne! Där omkring brukar vi också vara ibland! Det känns skönt att veta man kan få en skymt av sina gullegrisar ibland!

Kvar är Rosa:) Kanske hon får flytta till en fodervärd i Januari men bara kanske kanske! Får se om jag orkar med 4 pälstroll❤På söndag åker jag hem till Göteborg  med mina godingar och det ska bli spännande att se vad R osa tycker om det! Det ska bli skönt att komma hem i sina egna saker och vi har ju trädgård där också:,så det blir så bra så:) Nu ska Leo o Nikki badas för att bli fina och rena inför färden hem:)

Är så glad för era mail och fina bilder på valparna, så jag får veta hur det går för dem!

Vi hörs snar igen!

 

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan