Flytt

13. jul, 2014

Flytt

Nu är alla valparna besiktigade och allt var bra:) Zoe har flyttat hem till matte Emma i Mölnlycke och det har gått så bra! Det är stora och självständiga valpar i kullen och dem utvecklas i rasande fart!Nu ska valparna präglas av sina nya familjer och tiden är mogen för det!I dag åker "Asta"som nu heter Lexi hem Östersund till sin nya familj!Hugo blir smålänning och åker också hem idag! Sherlock kommer att bo i Göteborgstrakten och flyttar hem till matte Ebba idag!Det kommer bli tomt efter dem  Önskar dem mycket kärlek ,aktiviteter och ett fantastiskt liv!Hoppas nu på många bilder från deras nya familjer!Ska bli spännande och se deras utveckling!

Idag regnar det och ska åska, så vi har flyttat ut från"kisseboa"där jag och valparna bott i fyra veckor ihop dygnet runt ! Mest har vi varit utomhus, då vi hade tur med vackert sommarväder! Nu är vi inne i huset och det är lite otryggt i gruppen just nu! Lite oroligt för några att byta miljö ! Just nu surrar diskmaskinen och bara det är ju en stor och spännande upplevelse:)

På bilden Zoe med hennes nya fina familj❤

Vi ses snart!

 

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan