Sommar

1. jun, 2014

Sommar

0430 tyckte Lilly hon behövde ut🤪Ingen bra tid tyckte jag och absolut inte Isa men följde med ändå!

Vilken morgon jag fick uppleva tack vare kissenödig Lilly! Vi träffade på ett rådjur men hundarna tyckte nog det var lite läskigt!

Fåglarna försökte överösta varandra med sina vackra sånger!!Vi har många fåglar här i Johanneberg, där vi bor:) Kanske det beror på träden som är höga som sjuvåningshus??!Vet inte vad alla heter men trevligt är det att höra dem!!Koltrasten har sitt revir utanför vårt sovrum..på gott o ont!! Den mannen sjuger nästan dygnet om, mest på kvällen innan solen går ner:) Nu längtar jag efter att få ta ut valparna, så de också får uppleva allt detta:)

I går klipptes klorna på framtassarna som var sylvassa som på en kattunge..stackars Lilly! Baktassarna fick vara en stund till, då dem behöver ta spjärn med dem,så de står stadigt vid mjölkbaren!

Nu är det inte långt kvar till deras första date med er och jag kan garantera..dem blir bara sötare o sötare för varje dag och tjockare:)

Vi hörs snart igen!

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan