Text

27. mar, 2014

Text

Idag har Isa fått lite extra uppmärksamhet!Husse tog de andra damerna på långpromenad och Isa och jag gick på eget äventyr!Isa har kommit lite i skymundan senaste tiden!Har varit så upptagen med allt vad det innebär med dräktighet!

Hon är en dröm att prommenera med! Inget drag och kommer när jag säger till !Efter det blev det bad och det var mindre kul! Blir lika förvånad  varje gång, när all smuts rinner av i badet och det blir en nästan vit Isa igen! Annars inget nytt om de dräktiga damerna!Hoppas äggen nubefruktats och simmar iväg lugnt o fint till sina platser!Om ca en vecka, kanske man får veta i form av att damerna kräks!Inte ofta man längtar efter sådant tecken!

Lillys "valpningshydda"står redan på plats, bara för den luktar så nytt!Tänkte den skull gro in hennes dofter ordentligt!Hon undrade lite vad detta elände var för något!Gick därifrån utan minsta intresse !!Får se om hon sover i den i natt.Hennes ena korg brukar stå där och vill hon sova hos oss blir det sängen eller hyddan!Hårda bud🙂

 

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan